Pretraži samo u ovoj kategoriji

Skupljaci i Rasturaci Sena

Pogledajte celokupnu ponudu naših proizvoda iz kategorije: Sakupljači i rasturači sena

Šifra proizvoda: 002861
Opis proizvoda: Rotacioni sakupljai sena namenjeni su za sakupljanje pokoene travne mase i predstavljaju najsavremenije maine za ovu namenu. Ove maine sakupljaju istu travnu masu, bez neeljenih primesa, kao to su zemlja, kamenje i slino, ime se dobija stona hrana izuzetnog kvaliteta. Pored toga, upotrebom ovih maina ne dolazi do umrsivanja i sabijanja otkosa, ime se znaajno olakava i ubrzava proces baliranja. Prednosti: - Potrebna mala snaga traktora - Ne sabija i ne mrsi otkos - Sakuplja istu travnu masu, bez nepoeljnih primesa (zemlja, kamenje i slino) - Niski trokovi i jednostavno odravanje Glavne karakteristike: Podeavanje visine rada: a) podeavanjem visine tokova; b) podeavanjem visine preko kinematske glave. Sistem za kopiranje terena. Sabirni elementi su specijalnog oblika i geometrije, a izraeni su od oprune ice visokog kvaliteta. Kvalitetna i pouzdana kinematska glava.

Šifra proizvoda: 004231

Šifra proizvoda: 000471

Šifra proizvoda: 002340

Šifra proizvoda: 001096

Kataloški broj: Z-525 2,7m Jar-Met
Šifra proizvoda: 011710
Poreklo proizvoda: Poljska

Kataloški broj: KARUZEL
Šifra proizvoda: 003202
Poreklo proizvoda: Poljska
Opis proizvoda: DVA ROTORA, POGON NA KAJSEVE RADNI ZAHVAT; 2,63 m RADNA BRZINA; 6-12 km/h RADNI UCINAK; 3,2 ha/h MASA; 170 kg

Kataloški broj: Z-206/1
Šifra proizvoda: 007788
Poreklo proizvoda: POLJSKASakupljači sena

Sakupljači sena (grabulje) služe za prevrtanje sena radi efikasnijeg sušenja, kao i sakupljanje više otkosa u jedan otkos (red) radi bržeg rada prese. Sakupljači sena mogu biti sastavljeni iz više rotora koja sakupljaju seno (grabulje sunce ili balerina), a mogu biti i kao beskonačna traka (gusenica).


Rasturači sena

Rasturači sena (otkosa) služe za rasturanje otkosa radi bržeg sušenja sena. Isto tako može poslužiti za rasturanje otkosa za kombajnom kako bi oranje bilo efikasnije (da nema zagušenja), a ujedno služi i kao jedna vrsta đubriva (taj otkos).

Kategorije proizvoda

Traktorski rezervni delovi

Rezervni delovi za poljomehanizaciju

Poljomehanizacija

Kombajn

Subvencije za Poljoprivredu 2019

Subvencije u poljoprivredi 2020

Subvencije u poljoprivredi 2021

Preporučeni artikal

Pozovite nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, pozovite nas!
+381 (0) 26 / 381-548
-